Diensten

Modellenshoot

Bij Captured by Us draait een modellenshoot helemaal om jou. Wij leggen jouw unieke uitstraling vast en laten je persoonlijkheid volledig tot zijn recht komen.

Personal branding

Met onze branding shoot brengen we jouw unieke ondernemersverhaal tot leven. Professionele fotografie zorgt ervoor dat je een onvergetelijke indruk maakt bij je doelgroep.

Bedrijfsfotografie

Professionele bedrijfsfotografie is de basis van een sterke online en offline presentatie. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf visueel uitblinkt en de professionaliteit uitstraalt die het verdient.

 

Familieportret

Vereeuwig de bijzondere band van je gezin met een professioneel familieportret, vastgelegd op een natuurlijke en spontane manier. Een waardevolle herinnering om te koesteren, nu en in de toekomst.

Event fotografie

Elk speciaal moment van jouw evenement vastgelegd. Van grote conferenties tot intieme bijeenkomsten, wij vangen de sfeer en hoogtepunten met oog voor detail en een persoonlijke touch.

Merkpromotie

Til jouw merk naar een hoger niveau met beelden die spreken. Pakkende visuele content die jouw merkidentiteit versterkt en je doelgroep grijpt. Perfect voor social media en marketingcampagnes.

Karin van Oers

“Samenwerking met André was uit de kunst. André communiceert helder en handelt vlot. Hij luistert goed naar jouw wensen en creëert vervolgens op creatieve en professionele wijze een perfecte setting voor een fantastische shoot. De ontspannen en enthousiaste uitstraling van André maakt de shoot vanaf het eerste moment heel relaxed. Ontzettend blij met de foto’s voor mijn website!!”

Lucia Halberstadt

“Voor mijn eigen website wilde ik graag professionele zakelijke foto’s. Ik volgde Lonneke en André al op Instagram en hun stijl sprak me heel erg aan. Hoewel ik normaal niet graag op de foto ga, werd ik echt op mijn gemak gesteld. De sfeer was heel relaxed en de foto’s hebben mijn verwachtingen overtroffen. Bedankt!”

Remy Douven

“Zeer vriendelijke klantgerichte fotograaf die je op je gemak stelt. Heel fijn om “mee te werken”. Gemoedelijke sfeer en hij weet wat jij wilt.”

Let’s make something amazing together

Locatie

Dronten

Telefoon

06 – 199 699 79